Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

     La data de 21 decembrie 2021, orele 09.00, în sala de mică a Consiliului raional Soroca, Președintele raionului Soroca, dl Veaceslav Rusnac a convocat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca.

     În cadrul ședinței au fost discutate următoarele întrebări:

-          Cu privire la măsurile de sănătate public pentru prevenirea răspândirii și controlului infecției COVID-19 în raionul Soroca în perioada sărbătorilor de iarnă 2021-2022;

-          Cu privire la raportul serviciilor de protecție Civilă, subdiviziunilor Consiliului rational, șefilor de instituții referitor la pregătirea pentru perioada rece a anului;

-          Cu privire la situațiile exepționale și incendii, care au fost înregistrate pe parcursul anului 2021;

-          Cu privire la aprobarea Planului de activitate a Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca pentru anul 2022.