Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 30 noiembrie 2021 în cadrul festivității cu prilejul împlinirii a 15 ani de parteneriat a Consiliul Judeţean Iași cu regiunile Vinnytsia și Cernăuţi (Ucraina),  de către  președintele raionului Soroca, dl Veaceslav Rusnac și Președintele Consiliului Județean Iași, dl Costel Alexe a fost

semnat Acordul de Cooperare între Consiliul Raional Soroca și Consiliul Județean Iași.

   “Când spunem Soroca, gândul ne duce la Cetatea de pe Nistru şi la Ştefan cel Mare, simboluri importante ale trecutului nostru comun. Prezentul ne oferă acum oportunitatea de lucra împreună

pentru binele comunităţilor noastre, despărţite de graniţe, dar unite de limba pe care o vorbim, de istorie, tradiţie şi cultură”, a afirmat dl Costel Alexe.

   “Nimic nu ne unește mai strâns decât ideile comune și lucrul în echipă. Sperăm că parteneriatul Iași-Soroca va fi unul durabil și productiv și că va genera cât mai multe idei de proiecte,

activități și evenimente cu realizări frumoase. Vă mulțumim pentru faptul că ne-ați acceptat ca parteneri și sperăm că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele părți”, a declarat dl Veaceslav Rusnac.

   La eveniment  au participat vicepreședintele raionului Soroca, dl Iurie Tănase, Secretarul Consiliului Raional Soroca, dna Stela Zabrian, oficialităţi din regiunile Vinnytsia și Cernăuţi (Ucraina), reprezentanţii executivului, legislativului şi aparatului de specialitate al Consiliului Județean Iaşi.

 

https://fb.watch/9ChHQThMqQ/