Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

      La data de 23 octombrie 2021, orele 08.00 în sala de ședințe a Direcției Situații Excepționale mun. Soroca al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, Președintele raionului Soroca, președinte al Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a desfășurat ședința cu membrii Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca în cadrul căreia a adus la cunoștință prevederile procesului-verbal nr.12-53-242-7749 al ședinței Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova din 13 octombrie 2021 despre constatarea situației excepționale – situație de alertă pe piața gazelor naturale din Republica Moldova și prevederile Hotărârii Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova nr.1 din 22 octombrie 2021 privind crearea Grupului de lucru de monitorizare în vederea supravegherii procesului de achiziții a gazelor naturale.

      În cadrul ședinței s-a decis, că se organizează activitatea Punctului teritorial de dirijare în situații excepționale (PTDSE) al Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca  pentru monitorizarea permanentă a situației, în condițiile situației excepționale pe piața gazelor naturale, care vor menține fluxul informațional cu Centrului de Dirijare în Situații Excepționale al Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, începând cu data de 23 octombrie 2021, ora 08.00 (mun. Soroca, str. Ocolirii nr.1, sediul Direcției Situații Excepționale mun. Soroca al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI), cu stabilirea regimului de activitate 24/24 până la o decizie suplimentară .

      PTDSE zilnic va sistematiza informația colectată cu privire la situația excepțională - situație de alertă pe piața gazelor naturale și o va prezenta Comisiei.

     În legătură cu instituirea nivelului de alertă în sectorul gazelor naturale în Republica Moldova, Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Soroca solicită consumatorilor casnici și noncasnici să dea dovadă de înțelegere și responsabilitate civică, reducând temporar consumul zilnic de gaze naturale.