Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 5 octombrie 2021, ora 11.00 în sala de protocol a Consiliului raional Soroca, de către Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, împreună cu șefa Direcției Învățâmânt dna Anjela Mușenco, în semn de înaltă recunoaștere și apreciere aactivității prodigioase în domeniul învățământului, pentru dedicare, devotement și perseverență în promovarea educației de calitate și cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ au decernat cu Diploma de Onoare a Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, următorii angajați ai sistemului educațional din raionul Soroca:

-          Mitrofan Dionisie, director IP LT ”P. Rareș”, mun. Soroca;

-          Lisnic valeriu, professor de istorie IP LT ”A. Pușkin”, mun. Soroca;

-          Marinescu Elena, profesoară de matematică IP Gimnaziul ”A. Porcescu”, s. Căinarii Vechi;

-          Ruga Veronica, director IET, s. Rudi;

-          Railean Maia, director adjunct IP Gimnaziul Voloave.

   Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a adresat sincere felicitări și urări de bine cu ocazia zilei profesionale: ”Remarc cu admirație eforturile muncii Dumneavoastră în condiții complicate de pandemie. Vă mulțumesc că ați păstrat în sălile de clasă echilibrul emoționant, ați dezvoltat o cultură a încrederii și ați împărtășit energie și optimism.

    Vă doresc multă sănătate, ani lungi și realizări frumoase, bunăstare familiilor, putere de a continua lucrul pe care îl faceți cu atâta har și dăruire.

    La mulți ani, să ne trăiți dragi profesori!”.