1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

27 august – Ziua Independenței

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Duminică, 04 Septembrie 2011

_119

Pe 27 august 2011  oficiali, functionari si oameni de buna credinta din raionul Soroca  s-au adunat în fata monumentului “Ştefan cel Mare şi Sfînt” ca să sărbătorească 20 de ani de independenţă ai Republicii Moldova.

Presedintele raionului, domnul Victor Său,  a felicitat sorocenii cu ocazia evenimentului si i-a incurajat sa contribuie la consolidarea independenţii si democraţiei in Republica Moldova. Cei prezenti la eveniment au avut parte de un concert de zile mari prezentat de Secţia cultură.  La eveniment au participat oaspeţi din Ucraina şi România.

Galerie Foto


Şedinţa comitetului organizatoric privind organizarea măsurilor consacrate Zilei Independenţei

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Luni, 22 August 2011

DSCN0115

Pe data de 17.08.2011 sub președenția  dlui  Victor Său, președintele raionului Soroca  a avut  loc  a treia  ședință de lucru a comitetului organizatoric  cu privire la  organizarea și desfășurarea  măsurilor   organizatorice  consacrate aniversării a XX-ea a proclamarii Independenței Republlicii Moldova din 27 august 2011 în raionul Soroca. La aceasta  ședință președintele raionului  a mai dat unele însărcinări  persoanelor  responsabile pentru organizarea  și desfășurarea   măsurilor  festive dedicate Zilei Independenței în teritoriul raionului.Astfel, pentru data de 25 august, ora 15.00 în incinta Palatului de Cultură  este preconizată Ședința festivă ,dedicată Aniversării de XX ani de Independența Republicii Moldova.La această ședință sunt invitate delegații  din Botoşani, Vaslui, Suceava, Buzau,Vinita,Iampoli,Hotin,Novodnestrovsk,Ţechinovka, serviciile descentralizate ale Consiliului raional, serviciile desconcentrate în teritoriu ale autorităţilor publice centrale ,instituţiile  publice, organizaţiile, întreprinderile din raion.  Sunt invitați toți locuitorii raionului să participe la Ședința festivă.

Planul de măsuri privind organizarea şi desfăşurare festivităţilor dedicate sărbătorii „Ziua Independenţei” din 27 august 2011, oraşul Soroca

word Pagina 478 din 488