1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Miercuri, 14 Septembrie 2011

DSCN0753
 La data de 14 septembrie 2011 a avut loc Şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale unde a fost prezentat noul şef al Direcţiei Situaţii Excepţionale a Raionului Soroca Mihail Borş, instituit în funcţie la data de 25 august 2011.
Conform Planului de activitate al Comisiei pentru Situaţii Excepţionale pe anul 2011 au fost audiate:
- Raportul şefului Direcţiei Generale Învăţămînt, Ghenadie Donos, cu privire la starea de pregătire a instituţiilor de învăţămînt la începutul noului an de studii.
- Raportul şefului Serviciului Înştiinţare şi Transmisiuni, Valeriu Toma, cu privire la starea mijloacelor de înştiinţare şi comunicaţii.
- Raportul şefului Secţiei Igienă al Centrului de Sănătate publică, Coşman Ion, cu privire la situaţia epidemiologică în instituţiile educaţionale.
De asemenea a fost discutată situaţia în domeniul apărării împotriva incendiilor în Raionul Soroca pe parcursul a opt luni ale anului 2011.
În concluzie Preşedintele Raionului Soroca, Victor Său a menţionat lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale v-a fi eficientă atunci, când fiecare individ, fiecare grup de oameni vor fi instruiţi la nivelul automatismului, pentru a acţiona promt în caz de pericol sau declanşare a situaţiilor excepţionale

Decernarea Diplomelor Consiliului Raional Soroca

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Joi, 08 Septembrie 2011

P1390571

La data de 7 septembrie 2011 în incinta Consiliului Raional Soroca a avut loc decernarea Diplomelor Consiliului Raional Soroca, participanţilor la concursul raional „Cea mai bună prezentare  la expoziţie din cadrul Zilei Independenţei”.

  


Pagina 476 din 488