Comunicat
Servicii de expertiză tehnică în cadrul proiectului ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, 1 HARD/2.1/50


Programul Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020

Programul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate.

 

   În perioada 04-20 august 2021, a fost deschisă sesiunea de depunere a ofertelor pentru achiziționarea serviciilor de expertiză tehnică privind continuarea lucrărilor de restaurare a Cetății Soroca în cadrul proiectului ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020.

  Obiectul prezentului contract este: Prestarea serviciilor de expertiză tehnică privind continuarea lucrărilor de restaurare a Cetății Soroca în cadrul proiectului ,,Ștefan cel Маrе istorie соmună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui;, prin determinarea stării tehnice actuale a fundațiilor și a zidăriei turnurilor 3; 4; 5, a curtinelor C; D; E, și a zidurilor aflate în ruine din incinta Cetății, cu elaborarea recomandărilor privind măsurile de consolidare, restaurare și conservare a acestor elemente și întocmirea raportului de expertiză pentru lucrările de intervenții la construcții și instalații.
La data de 20 august 2021, de către comisia de evaluare au fost deschise ofertele depuse de candidați, în urma evaluării ofertelor a fost desemnat câștigător, ,,IERCONI GRUP,, S.R.L.

 

Pentru mai multe detalii Vă rugăm să contactați: Igor Țarălungă, manager proiect, Natalia Tonofa, expert vizibilitate. Telefon: (+373) 230 2-65-76

Data publicării: 24.08.2021

 

 

 

Această publicație a fost realizată cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Consiliului Raional Soroca și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând opiniile Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.