Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical și a farmacistului.

   În data de 17 iunie, orele 10.00 în Palatul de Cultură din mun. Soroca, Consiliul raional Soroca a desfășurat un eveniment festiv în cadrul căruia de către Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, au fost felicitaț medicii, lucrătorii medicali și farmaciștii cu prilejul sărbătorii profesionale.

   Zeci de medici și asistenți medicali au primit diplome de apreciere din partea Guvernului Republicii Moldova, Ministerului Sănătății, Consiliului raional Soroca și Primăriei mun. Soroca.

   Evenimentului s-a încheiat cu un concert, organizat de către Secția Cultură și Turism Soroca în cadrul căruia au evoluat Ansamblul de dansuri popuare ”Soroceanca” de la Colegiul de Arte Soroca ”N. Botgros”, Ansamblul de dansuri ”Dumbăvița” s. Volovița, Ansamblul folcloric ”Țărăncuța” s. Vădeni, interpreții de muzică populară Tamara Coșciug și Anișoara Spinei și intrepreții de muzică ușoară a Studioului ”Golden Star” Soroca.